Humán-Pszicho 2002 Oktató és Szolgáltató Nonprofit Kft.
2400 Dunaújváros, Pannon kert 1. (a volt Kőris utca 17.)
Telefon: 06-25-431-890
Email: fenntarto@pok.hu

Fenntartott intézményünk rövid bemutatkozása PDF Nyomtatás E-mail

Tisztelt Olvasó!

A Pannon Oktatási Központ Gimnázium (székhely: 2400 Dunaújváros, Pannon kert 1., OM: 200 290, felnőttképzési engedélyszám: E-000272/2014) vezetése és oktatógárdája köszönti Önt, egyúttal köszönjük, hogy érdeklődik intézményünk, s az általunk kínált oktatási / képzési lehetőségek iránt.

A Pannon Oktatási Központ 2003-ban jött létre, azóta folyamatos bővítve ellátott feladatait, és az oktatási helyszínek számát. Az intézmény jelenleg közel harminc feladat-ellátási helyen végzi iskolarendszerű tevékenységét, tizenhét büntetés-végrehajtási objektumban, a „civil” felnőtt lakosság számára pedig tizenkét városban szervezzük az oktatást, iskolánk Dunaújvárosban a 2006-2007-es tanévben nyitotta meg kapuit a tanulni vágyók előtt.

Napjainkra a Pannon Oktatási Központ Gimnázium a nevelés-oktatás, illetve a különböző képzések (szakképzések, nyelvi és informatikai tanfolyamok) széles, s egyben színes palettájával van jelen Dunaújváros Megyei Jogú Város pedagógiai, oktatási életében, illetve várja a település tanulni, továbbtanulni vágyó fiatal (nappali tagozatos), és idősebb (esti tagozatos) polgárait. Dunaújvárosi székhelyünkön – a településen elsőként – magángimnáziumi oktatást indítottunk a 2011/2012-es tanévben, ahol a továbbtanulni vágyó diákok számára nyújtunk magas színvonalú és széleskörű oktatást, színes szabadidős és tanórán kívüli lehetőségekkel.

Oktatási intézményünk működését aktuálisan négy fő alappillére helyezzük:

Kérjük, válasszon oktatási / képzési kínálatunkból és csatlakozzon hozzánk!
 
Címlap