Humán-Pszicho 2002 Oktató és Szolgáltató Nonprofit Kft.
2400 Dunaújváros, Pannon kert 1. (a volt Köris utca 17.)
Telefon: 06-25-431-890
Email: info@humanpszicho.hu

Dunaújvárosi Hírlap 2010. november. 23. PDF Nyomtatás E-mail

Fotópályázat-eredményhirdetés, egyben magángimnáziumi programnyilatkozat

Legjobb barát: a gimnázium?

Gimnázium sok van. Magángimnázium is. Elérhető és jellegzetes programmal rendelkező viszont elég kevés. Jártunk egyben, amely tanulói pályázattal kezdett.

Fényképverseny díjkiosztóját rendezték a napokban a Pannon Oktatási Központ Dunaújvárosi Magángimnáziumában.

A központ, amelyet sokan talán úgy ismernek, mint amelyik esélyt kínál leszakadó, hátrányos helyzetű rétegeknek, vagy olyan felnőtteknek, akik valamilyen okból kiszorultak a továbbképzésből, esetleg új képzésekkel próbálnának maguknak további esélyt kínálni a munkaerőpiacon, ezúttal új, de nem meglepő oldaláról mutatkozott be.

A Tudás! Tapasztalat! Jövő! jelszavakkal bemutatkozó, rangos képzéseket nyújtó magángimnázium a város és a városkörnyék nyolcadik osztályos általános iskolásai körében hirdette meg A legjobb barát című fotópályázatot. Túlzás nélkül: nagy sikerrel!

A pályázatra beküldött képek közül a legjob tizenegyet díjazták.

Az első díjat a dunavecsei Füri Kitti nyerte. Második lett Karlik Miriam. A harmadik helyezést Szlivka Petra szerezte meg.

A különdíjakat felajánló szervezetek közül az Első Magyar Állatjogi Alapítvány díjait Király Boldizsár és Kéri Benjámin kapta.

A Pannon Diáksportkör díjaiban Dániel Ádám és Keresztes Imre részesült - utóbbi, mint a leghumorosabb felvétel készítője.

A Kreatív különdíjat Hegedűs Betty, Grőb Nikolett, Farkas Annamária és Varga Szabina kapta.

Hozzá kell tennünk, hogy az idők szelleméhez és egy magángimnázium rangjához mérten a díjak között az elektronikus fényképezőgépektől a nagykapaticású számítógépes adathordozókig sokminden szerepelt...

Az egykori dunaújvárosi-kertvárosi, Kőris utcai óvoda felújított épületegyüttesében működő magángimnáziumban minden diák számára külön számítógépet biztosítanak. Főként az informatikára és az idegen nyelvekre szakosodnak.

 
Címlap