Humán-Pszicho 2002 Oktató és Szolgáltató Nonprofit Kft.
2400 Dunaújváros, Pannon kert 1. (a volt Kőris utca 17.)
Telefon: 06-25-431-890
Email: fenntarto@pok.hu

Bagoly-díj PDF Nyomtatás E-mail

A Humán-Pszicho 2002 Oktató és Szolgáltató Nonprofit KFT, mint a Pannon Oktatási Központ Gimnázium működtetője, intézményfenntartója hagyományt kíván teremteni abból a 2018-ban megkezdett szokásból, hogy pedagógusnap vagy a tanév zárása alkalmából Bagoly-díjjal jutalmaz egy olyan kollégát, aki a Pannon Oktatási Központban eltöltött évei alatt különösen sokat tett, tesz az intézmény sikeres és zökkenőmentes működéséért, az iskola fejlődéséért, jó hírnevének kialakításáért és megtartásáért.

Az intézményfenntartó által díjazott kollégák:

 

2019: Sütő László,

aki a Pannon Oktatási Központ Gimnázium pedagógusaként, majd igazgatóhelyetteseként kitartó munkájával, elhivatottsággal, lojalitással dolgozott, dolgozik a Pannon Oktatási Központ fejlődéséért, az intézmény hírnevének kialakításáért és megtartásáért.

2007-es munkába állása óta szívügyének tekinti az intézmény népszerűsítését, célja az iskola székhelyének és tagintézményeinek zökkenőmentes működése, precíz munkájára minden körülmények között számíthat az intézményfenntartó és az iskola.

Kezdetben pedagógusként, oktatóként csatlakozott az intézmény csapatához, majd az intézmény feladatellátási helyeinek bővülésével feladatköre is bővült: az új telephelyek beindításában látott el fontos feladatot, oktatóként, koordinátorként. 2011. és 2013. között az oktatási feladatokon túl az Alsószentiváni tagintézmény vezetője, igazgatóhelyettese.

Az egyre gyakoribbá váló hivatali – államkincstári, kormányhivatali – ellenőrzések során folyamatosan megbízható munkatársa volt az intézményfenntartónak, segítette az ellenőrzések előkészítését, zökkenőmentes megvalósulását – ahogy a későbbiekben az intézményt érintő hatósági ellenőrzések során is számítani lehet a munkájára.

2013 szeptemberétől igazgatóhelyettesként – a büntetés-végrehajtási intézetek koordinálása mellett – a tanulónyilvántartásért – a KIR rendszer kezeléséért – is felel.

Irányítja a tanulónyilvántartást, felügyeli a büntetés-végrehajtási intézetekben megvalósuló szakmai (okj-s) és érettségi vizsgákat, a hivatali ellenőrzéseken képviseli az intézményt, mindig éppen abban a tagintézményben képviseli az intézmény vezetőjét, ahol munkájára a legnagyobb szükség van, munkájával bármilyen probléma megoldásában segíti az iskola zökkenőmentes működését.

2018: Baráth Gyula,

aki a Pannon Oktatási Központ Gimnázium pedagógusaként és nevelési igazgató-helyetteseként kitartó munkájával, elhivatottsággal, lojalitással dolgozott, dolgozik a POK Dunaújvárosi Magángimnázium fejlődéséért, az intézmény hírnevének kialakításáért és megtartásáért.

A Magángimnázium indulása, 2011. óta szívügyének tekinti a Pannon Oktatási Központ népszerűsítését, elismerésre méltó munkát végez az iskolai rendezvények koordinálásában, számos kiemelkedő eredményt értek el az iskola diákjai az ő oktató – felkészítő tevékenységének köszönhetően.

Vezeti az iskola énekkarát, akik, az iskola zenekarával és az intézmény énekes tehetségeivel együtt szinte minden iskolai rendezvényen, megemlékezésen szerepet vállalnak. A magángimnázium diákjai rendszeresen részt vesznek a városi rendezvényeken, fellépésükkel, zenés-énekes produkciójukkal színesítik a programokat. Vezetésével számos iskolai rendezvény hagyományainak alapját sikerült letenni, és később megszilárdítani azokat. A Pannon Oktatási Központ diákjai rendre kiemelkedő eredményeket érnek el a Fejér Megyei Diáknapok zenei kategóriájában, hozzájárulva ezzel az iskola kiváló szerepléséhez.

A felvételi eljárások során óriási szerepet vállal a szülőkkel, családokkal való kapcsolattartásban, a magángimnázium lehetőségeinek bemutatásában a különböző expókon, továbbtanulási tájékoztatókon, mindig nyitottan áll a szülői megkeresések elé. Az iskola népszerűsítését mindig kiemelt feladatának tekinti, melyért folyamatosan dolgozik.

 
Címlap Bagoly-díj