Humán-Pszicho 2002 Oktató és Szolgáltató Nonprofit Kft.
2400 Dunaújváros, Pannon kert 1. (a volt Kőris utca 17.)
Telefon: 06-25-431-890
Email: fenntarto@pok.hu

Intézmény-fenntartó PDF Nyomtatás E-mail

Borgulyáné Antal Zsuzsanna

intézmény-fenntartó

 

Gyermekkoromtól kezdve pedagógusnak készültem, ezért tudatos választás volt, hogy középiskolai tanulmányaimat óvónői szakközépiskolában kezdjem meg Székesfehérváron. A Kecskeméti Felsőfokú Óvónőképző befejezését követően döntöttem a tanári pálya mellett. Már óvodapedagógusként is elhivatottságot éreztem a gyermekek fejlesztését célzó módszerek elsajátítása, különös tekintettel a sajátos nevelést igénylő gyermekek esetében.1989-ben gyógypedagógiai tanári képesítést szereztem Budapesten a Bárczi Gusztás Tanárképző Főiskolán. Ezen hivatás számos szépsége mellett, különös figyelmet fordítottam a részképesség-zavar leküzdését, fejlesztését célzó, módszer-specifikus eljárások elsajátítására az arra rászoruló gyermekek megsegítése, fejlesztése érdekében.

Felnőttoktatással a büntetés-végrehajtási oktató-nevelő munkám során ismerkedtem meg. Az andragógia ezen speciális területén is a megsegítést helyeztem előtérbe, felismerve az oktató-nevelő munkában rejlő lehetőséget a fogvatartottak sikeres reszocializációja, reintegrációja érdekében. Így indult útjára 2003-ban az akkor még Pannon Integrációs Általános Iskola nevet viselő magániskolánk.

Intézményünk székhelye 2006-ban Dunaújváros lett. Ekkor már tudtuk, hogy oktató-nevelő munkánk következő állomása a tehetséges fiatalok felkarolása kell, hogy legyen. Ennek megvalósítása érdekében számtalan akadályt kellett áthidalnunk, többek között olyan infrastruktúrát is létre kellett hoznunk, amely személyi és tárgyi feltételrendszerében is alkalmas a tehetséggondozásra. 2011-ben útjára indítottuk első magángimnáziumi osztályunkat. Mára már bebizonyosodott, hogy álmodni szabad, sőt kell!

A pedagógusi pálya iránt érzett szeretetünk, munkánkba vetett hitünk, elhivatottságunk eredménye önmagáért beszél.

Örömmel tölt el, hogy a kezdeti alapfeladatot megőrző, ugyanakkor arculatában számos tekintetben megújult intézménynek lehetek működtetője, intézmény-fenntartója.

 
Címlap